Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: HSAXPCSR

Ccm AXIS PRO Senior Keeperspak

kr 2 700
CCM AXIS PRO senior keeperspak er toppmodellen i den nye AXIS-serien fra CCM. CCMs nye AXIS-serie bl...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM AXIS PRO senior keeperspak er toppmodellen i den nye AXIS-serien fra CCM. CCMs nye AXIS-serie ble laget for å levere fantastiske ytelser og følelse til keeperne. AXIS PRO har forbedret skaft holdbarhet, forbedret tykkelse av skjold og blad pluss den nyeste toppmoderne karbon nanolite-teknologien.
Konstruksjon: Kompositt struktur med Zeroflux-teknologi gir en veldig lett spak laget for å redusere vibrasjoner. Gir utrolig følelse og returkontroll. Skaftteknologi: Nye Nanolite-teknologi kombinert med Sigmatex® Spread Tow-teknologi gjør spaken ekstremt lett og utrolig holdbar. Materiale: Silver spread tow på skaft, skjold og blad. Utviklet av en verdensledende innen luftfartsteknologi spesielt for CCM. Blad: Peel-ply-teknikk. Optimalisert tekstur reduserer vekten og gir økt puckkontroll.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer