Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSA19CJR
-40 %

Ccm AXIS 1.9 Junior Keeperspak

kr 900
kr 1500
CCM AXIS 1.9 junior keeperspak er laget i kompositt med Zeroflux-teknologi som betyr en lett struktu...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM AXIS 1.9 junior keeperspak er laget i kompositt med Zeroflux-teknologi som betyr en lett struktur som gir en utrolig følelse og demper vibrasjonene. AXIS 1.9 bruker også C6 karbonfibervev som gir en fantastisk stivhet og styrke som øker holdbarheten.
Konstruksjon: Kompositt struktur med Zeroflux-teknologi gir en veldig lett spak laget for å redusere vibrasjoner. Gir utrolig følelse og returkontroll. Skaftteknologi: Bedre kompakt design. Rund og forsterket form for bedre holdbarhet i hjørnene og lengre levetid. Materiale: C6-teknologi. Et karbonfiberstoff som gir bemerkelsesverdig stivhet og styrke for økt holdbarhet Blad: Peel-ply-teknikk. Optimalisert tekstur reduserer vekten og gir økt puckkontroll.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer