Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 1056877

Bauer Ultrasonic Senior Keeperspak

kr 2700
Bauer Ultrasonic senior keeperspak er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. I utviklingen...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Ultrasonic senior keeperspak er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. I utviklingen av Ultrasonic fokuserte Bauer virkelig på holdbarhet. Ultrasonic har oppgradert til et 3K karbon skaft som forbedrer holdbarheten og samtidig reduserer vekten og styrker balansen.
Advanced Carbon Layering til Textreme-konstruksjonen på skjold og blad. 3K karbonskaft som forbedrer holdbarheten og samtidig reduserer vekten og styrker balansen. Ergo Spine pluss for å forbedre holdbarheten mot slag. Textreme med Aerofoam III Core blad. Konstruksjon i 3K karbonfiber.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer