Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: V2EPI3L1

Warrior Ritual V2 E+ Int. Keeperspak Hvit/Svart

kr 1800
Warrior Ritual V2 E+ Int. keeperspak har en lettvekt-konstruksjon laget med Minimus Carbon 12 full a...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hent

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Warrior Ritual V2 E+ Int. keeperspak har en lettvekt-konstruksjon laget med Minimus Carbon 12 full av teknologier. V2 E+ har en mid-flex-profil som maksimerer kraften i pasningene og løften.
Utstyrt med Slidegrip Technology for enkelt å få spaken tilbake i posisjon etter at du har spilt pucken. Forsterket med Impact Fiber Layer i skaftet og Twinspar i padlen for god holdbarhet. Minimus Carbon 12, tilbyr V2 E+ et ekstremt lett og godt balansert design. VibexLite - Vibrationsminsknings teknologi. Hi-Fused konstruksjon - Superlett balansert følelse. Chrome detaljer.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer