Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: M1SPL0

Warrior Ritual M1 SR+ Int. Keeperspak

kr 1 500
Warrior Ritual M1 SR+ Int. keeperspak er en spak med lav vekt fullpakket med teknologier. Den nye pa...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hent

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Warrior Ritual M1 SR+ Int. keeperspak er en spak med lav vekt fullpakket med teknologier. Den nye padlegeometrien Minimus Geometry med Low-kick konstruksjon gjør det enklere enn noen gang å håndtere pucken raskt i form av pasninger og løft.
Minimus Carbon G1000, tilbyr M1 SR+ et ekstremt lett og godt balansert design. Ekstremt lett keeperspak. Minimus konstruksjon med Low-kick for at enkelt håndtere pucken i form av pasninger og løft. Slidegrip teknologi. Hifused konstruksjon. Superlett balansert følelse. Impact Fiber Layer. Økt holdbarhet i skaftet. Matt finish.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer