Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1058725

Bauer Vapor Hyperlite Int. Keeperspak

kr 2300
Bauer Vapor Hyperlite Int. keeperspak er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite er...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Vapor Hyperlite Int. keeperspak er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite er en superlett keeperspak som tar balanse og puckhåndtering til et nytt nivå. Den nye og sterkere bladkonstruksjonen inneholder materialet HYPERCORE, noe som øker følelsen og holdbarheten betydelig.
Hyperlite har en helt ny grepskontroll takket være PENTAGRIP. Den nye vinkelen P31 har en avrundet tå og litt kortere skaft for bedre følelse i puckhåndtering og skudd. Takket være TEXTREME-teknologiene og ACL-konstruksjonen kombinert med optimalisert CARBON LAY UP-teknologi, er vekten redusert til 595 gram - noe som gjør spaken til den letteste på markedet. Skaftet er 10,5 cm kortere enn Supreme-spaken. - SKJOLD - TEXTREME-konstruksjon og ACL-teknologi. SKAFT - 3K karbonkonstruksjon (kortere skaft). BLAD - TEKSTREME med HyperCore-kjerne. Bladet har en avrundet tå. GRIP - Pentagrip greppkontroll.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer