Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1058722

Bauer Vapor 3X Senior Keeperspak

kr 1400
Bauer Vapor 3X senior keeperspak er en lett keeperspak som tar balanse og puckhåndtering til et nytt...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Vapor 3X senior keeperspak er en lett keeperspak som tar balanse og puckhåndtering til et nytt nivå. Designet for jevn bevegelse og rask handling, har følelsen og balansen i spaken blitt oppdatert med en rundere tå, litt kortere skaft og ARCH-PADDLE geometri. Dette gir bedre pukkontroll og mer følelse i spaken generelt.
Takket være AEROFOAM og EXPANDCEL-kjernen har Bauer klart å redusere vekten fra X2.9 med 5% til en vekt på 710 gram. Skaftet er 10,5 cm kortere enn Supreme-spaken. - SKJOLD - Expandcel konstruksjon. SKAFT - Karbonkonstruksjon (kortere skaft) BLAD - ExpandCel-kjerne med avrundet tå. GRIP - Pentagrip greppkontroll.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer