Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L12.2GPSR
-30 %

True L12.2 Keeperskinn Hvit

kr 13300
kr 19000
True har nylig lansert sitt første standardsett på markedet, laget av Lefevre-familien. True L12.2 s...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
True har nylig lansert sitt første standardsett på markedet, laget av Lefevre-familien. True L12.2 senior keeperskinn er laget for ytelse, fleksibilitet og bevegelse. True kombinerer innovasjon og rent design med sitt vintage-utseende.
Som keeper vil du kjenne igjen Lefevre på deres førsteklasses håndverk sammen med en forståelse av hvordan du lager utstyr som hjelper en keeper med å prestere på høyest mulig nivå. Fast Rotation System: FRS er plassert i benkanalen og inkluderer doble interne justerbare stropper for økt stabilitet og jevn vektfordeling. Flexible Boot Core: For forbedret mobilitet og kontroll i alle forskjellige situasjoner. Bedre og sterkere push-off og tetning mot stolpen i revers VH. Seal to the ice: Toppen av beskyttelsen er laget utelukkende av skum med høy tetthet, noe som gir en overlegen tetning mot isen. Knee Roll: For de som liker det mer estetiske utseendet til kneruller, flatere enn før, og gir bedre kontroll over puckreturer.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.