Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CAT7X3-INT-STK-PADS
-30 %

True Catalyst 7X3 Int. Keeperskinn Hvit

kr 5250
kr 7500
True Catalyst 7X3 Keeperskinn har en perfekt balanse mellom kvalitet og rimelighet uten å ofre ytels...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Farge

True Catalyst 7X3 Int. Keeperskinn Hvit
True Catalyst 7X3 Int. Keeperskinn Hvit/Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
True Catalyst 7X3 Keeperskinn har en perfekt balanse mellom kvalitet og rimelighet uten å ofre ytelsen. Designet for ultimat mobilitet, kan målvakter forvente en uovertruffen passform, komfort og eliteytelsesfordeler.
HELT NY THIGH RISE-KJERNE Materialer av høy kvalitet kombinert med en stivere knee stack gir en bedre forsegling til isen når du faller ned, samtidig som det blir lettere å omdirigere tilbakestilte pucker. TYNNERE THIGH RISE Tynnere lårheving gir enkel puteoverlapping når du står opp eller i butterfly. Putene er mer reaktive når de faller ned og dukker opp igjen fra isen, noe som gir større mobilitet i spillsituasjoner. FORBEDRET KNEE STACK Ny knee stack-konstruksjon og forbedret stivhet gir større stabilitet. Kombinert med den stivere thigh-risen, gir det mer trykk på toppen av putene i butterfly, noe som fører til en enda bedre tetning til isen

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.