Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GPA2.9IN
-50 %

Ccm AXIS 2.9 Int. Keeperskinn Hvit

kr 3500
kr 7000
Ccm AXIS 2.9 Int. keeperskinn er laget for å hjelpe deg å bevege deg raskere, få mer kraft samtidig ...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Farge

Ccm AXIS 2.9 Int. Keeperskinn Hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm AXIS 2.9 Int. keeperskinn er laget for å hjelpe deg å bevege deg raskere, få mer kraft samtidig som du holder deg i bevegelse redning etter redning. Axis 2.9 har en kjerne laget av Litecore som gir en lett konstruksjon med stivere profil for god returkontroll.
Dynamic Respons System, HD i ett stykke for bedre dekning langs isen og stabilitet, maksimal hastighet og kraftoverføring. Nytt innvendig materiale for bedre støtdemping på viktige områder. Kjerne: Axis 2.9 har en kjerne laget av Litecore som gir en lett konstruksjon med stivere profil for god returkontroll. Flex Profile: Forbøyd enkel indre del, ingen break på ytre del. Optimalisert stivhet, dekning og lukking ved Butterfly. Stroppesystem: Quick Motion Strap System 2, gir muligheter for raske bevegelser og at beskyttelsen er på plass. Strategisk plasserte stropper, inkludert støpt øvre leggstropp for optimal benstilling og rotasjon av beskyttelsen. Fotflex: Fotdelen er en 90 graders vinkel utstyrt med Bungee Toe String System for rask og fleksibel bevegelse av fotdelen og smidig feste til skøyten.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.