Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1060673
-35 %

Bauer Supreme Mach Keeperskinn Hvit

kr 15275
kr 23500
Bauer Supreme Mach senior keeperskinn er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Mach komme...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Supreme Mach senior keeperskinn er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Mach kommer med et helt nytt yttermateriale i form av SL1D3R Skin Technology, som er produsert i ett stykke som øker glideevnen langs isen, skuddreturer og holdbarhet. Mach er laget for keepere som ønsker å ta sitt keeperspill til neste nivå. Det nye designet skaper en bedre balanse i Butterfly-posisjonen.
Nivå: Elite. Yttermateriale: SL1D3R Skin Technology, produsert i ett stykke som øker glideevnen langs isen, skuddreturer og holdbarheten. Kjerne: ShockLite + sammen med Curv kompositt i lårene. Flex Profile: Break under kneet gir en Mid flex. Fotflex: 120-graders myk fotflex. Spilleklar følelse ved første gangs bruk. Stroppesystem: Mach har fått et oppgradert beltesystem i Tune-Fit + som gir deg muligheten til å justere stroppene for best mulig passform. Tåstropp: Justerbar med elastisk tåsystem. Knee Wing: Justerbar. Calf Plate: Calf Support System. Calf Wrap: Extended Coverage Shape med Aerolite.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.