Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1064752

Bauer MyBauer Digital Print Senior Keeperskinn

kr 33700

Digi Print er det høyeste nivået innen MyBauer, og gir mulighet for en fullstendig tilpasset graf...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hent

Bestillingsvare

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Digi Print er det høyeste nivået innen MyBauer, og gir mulighet for en fullstendig tilpasset grafikk på utstyret. I tillegg har du full tilgang til Pro Custom-spesifikasjonene. Å bestille og utvikle en personlig grafikk krever samarbeid med Torshov Sport Hockey og Bauer.

  Design ditt eget MyBauer Digital Print keeperskinn! Velg farge, størrelse, specs og personaliser med ditt navn og selvvalgt bilde. Slik bestiller du:

   1. Design ditt keeperskinn her.

   2. Når du er fornøyd med designet ditt, klikker du deg videre til "Review". Her kopierer du din "Recipe ID".

   3. Lim inn din "Recipe ID" under "MyBauer-link" i Google-skjemaet under, fyll inn din e-postadresse og telefonnummer og trykk på send.

   4. Det er ikke mulig å legge inn et eget bilde i customizeren. Dette må derfor sendes på mail til hockey@torshovsport.no. Jo mer detaljert bildet/beskrivelsen er, jo kortere tid tar bestillingsprossessen med Bauer. Legg gjerne ved en egen tegning av hvordan du ser for deg at keeperskinnet skal se ut.

   5. Fullfør betalingen. Vi ringer deg når bestillingen er klar for å gjennomgå de siste stegene. Ved bestilling av Digi Print kreves det noe kommunikasjon frem og tilbake med Bauer før bestillingen settes i produksjon, og vi vil være mellomleddet hele veien og guide deg frem til optimalt resultat. Har du noen spørsmål kan du sende oss en mail på hockey@torshovsport.no.

   6. Leveringstid 12 uker.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.