Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061593

Bauer GSX Junior Keeperskinn Hvit

kr 4200
Bauers nye GSX-modell er her! Bauer GSX junior keeperskinn har oppgradert fleksibilitet og presisjon...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauers nye GSX-modell er her! Bauer GSX junior keeperskinn har oppgradert fleksibilitet og presisjon med den Vapor-inspirerte tynne profilen og flat design. GSX er den perfekte starten for unge eller nye keepere som ønsker å utvikle teknikken sin og ta sin posisjon til neste nivå.
STABILIFLEX-teknologi som gir en stivere knebeskytter enn tidligere modeller, som hindrer beskyttelsen fra å rotere for mye og gir en tettere isforsegling. C.O.R.TECH SLIDING CALF PLATE gjør det enkelt for keeperen å bevege seg. Nyt komfort og rask posisjonering med Tune Fit-båndsystemet. Oppdag den perfekte balansen mellom komfort og ytelse med den 115 graders myke fleksstøvelen.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.