Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058745

Bauer Vapor Hyperlite Spakhanske Hvit

kr 4600
Bauer Vapor Hyperlite senior spakhanske er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite ...

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Vapor Hyperlite senior spakhanske er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite er Bauers PRO-hanske i Vapor-familien designet for jevn bevegelse og rask handling. Det myke og effektive CONNEKT + -materialet i kombinasjon med en justerbar konstruksjon gir muligheter til å justere passformen individuelt og dermed oppnå maksimal komfort.
Hyperlite er beskyttet av de holdbare materialene PORON XRD og CURV som absorberer pucker godt og beholder egenskaper og lang levetid. Hyperlite er utstyrt med et FREE-FLEX-håndledd som muliggjør en mye større bevegelsesfrihet i spillet. Med den revolusjonerende REBOUND BOOST CORE-teknologien kan du avvise pukkene raskere enn før. - BLOCKER BOARD - REBOUND BOOST CORE + CURV kompositt. SIDEPLATE - CATCHLITE. INNERHÅND - 14,5 ? Connect + Palm. FINGERBESKYTTELSE - Justerbar fingerbeskyttelse + PORON. CUFF - Asymmetrisk aerolitt.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer