Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058740

Bauer Vapor Hyperlite Snapphanske Hvit

kr 5500
Bauer Vapor Hyperlite senior snapphanske er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite...

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Vapor Hyperlite senior snapphanske er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite er Bauers PRO-hanske i Vapor-familien og er designet for jevne bevegelser og raskere lukking når du fanger pucken. Med FREE-FLEX-håndleddet får du økt mobilitet og fleksibilitet ute på isen. Lommen er dypere enn før for å beholde pucken i hansken lettere.
CATCHGRIP-teknologien og CATCHLITE PALM-håndflaten gjør også at hansken føles veldig myk og gjør det lettere å lukke hånden når det er nødvendig. Hyperlite er beskyttet av de holdbare materialene PORON XRD og CURV som absorberer pucker godt og beholder plukkens egenskaper lenger. Den har også en justerbar indre hånd for optimal passform. - MATERIAL - Catchlite Palm. CUFF - CURV forsterket cuff. LOMME - Dobbel T.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer