Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: RX4PPP3

Warrior Ritual X4 PRO+ Keeperbukse Hockey

kr 4000
Warrior Ritual X4 PRO+ senior keeperbukse er toppmodellen i den nye Ritual-serien fra Warrior. X4 PR...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Warrior Ritual X4 PRO+ senior keeperbukse er toppmodellen i den nye Ritual-serien fra Warrior. X4 PRO+ er den ultimate buksen for keeperen som ønsker maksimal beskyttelse uten å miste mobilitet og fleksibilitet. X4 PRO+ er laget med den nyeste Flex Plates-teknologien som gir maksimal beskyttelse samtidig som platenes bevegelighet gir keeperen maksimal bevegelighet på isen. Det indre beltet holder buksene på plass.
Buksen gir maksimal beskyttelse og komfort gjennom Flex Plates-teknologien i Hypercomp. Laget av høykvalitets materiale som gjør den både komfortabel og slitesterk. X4 PRO+ har en tett passform som gir deg full bevegelsesfrihet på isen og lar deg prestere på ditt beste under kampene. Buksene er lette og behagelige å ha på, slik at du kan prestere på ditt høyeste nivå gjennom hele kampen. Det indre beltet holder buksene på plass.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.