Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061620

Bauer Elite Int. Keeperbukse Hockey Svart

kr 2000
Bauer introduserer en redesignet og oppgradert versjon av sin populære Elite keeperbukse. Elite er d...

Farge

Bauer Elite Int. Keeperbukse Hockey Svart
Bauer Elite Int. Keeperbukse Hockey Marine
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer introduserer en redesignet og oppgradert versjon av sin populære Elite keeperbukse. Elite er designet med spesifikke funksjoner fokusert på mobilitet og beskyttelse på høyeste nivå. De er lette og justerbare, slik at keeperen kan bevege seg komfortabelt samtidig som de gir overlegen beskyttelse.
Det nye beltet er både justerbart og avtagbart, noe som gir keeperen mulighet til å tilpasse passformen til egne behov og preferanser. Den høyere innersiden gir en mer komfortabel passform i midjen og økt volum gir ekstra komfort. Dynamic Two Flex med doble justerbare beskyttelser gir forbedret beskyttelse og mobilitet. Bauer Elite er 5 % lettere enn tidligere modeller, noe som gjør dem enda mer behagelige å ha på seg under en lang kamp. Hold deg komfortabel og fleksibel med Thermomax+ liner. Buksene kan forlenges med 1 tomme.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.