Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061016
-50 %

Bauer FLC Shorts Marine

kr 250
kr 500
Bauer FLC senior shorts er laget av behagelig stretchmateriale som lar deg bevege deg fritt. Passer ...

Farge

Bauer FLC Shorts Marine
Bauer FLC Shorts Mint
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer FLC senior shorts er laget av behagelig stretchmateriale som lar deg bevege deg fritt. Passer perfekt til en hard økt i treningsstudioet eller på fritiden. Det beste valget innen hockey-inspirerte fritidsklær som kombinerer overlegen funksjonalitet, uslåelig komfort og materialer av topp kvalitet.
Lifestyle-kolleksjon, klær for å vise sin hockey-livsstil. De er lette, pustende og elastiske – noe som gjør dem til den ideelle kombinasjonen av komfort og ytelse. Premium lett stretchmateriale. Lav profil linning med innkapslet elastikk og justerbar snor. Slash frontlommer. Baklomme med YKK-glidelås. Sideventilasjon. Det beste valget innen hockey-inspirerte fritidsklær som kombinerer overlegen funksjonalitet, uslåelig komfort og materialer av topp kvalitet. Tapered Hockey Fit. Laget av 86% recycled polyester og 14% spandex.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.