Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 60-20-S
-20 %

Kosa X-Bend Superlight Bandykølle

kr 1040
kr 1300
X-Bend Superlight bandykølle er X-bends stiveste modell med karbonfiber-sokk på skaftet og "spider"-...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
X-Bend Superlight bandykølle er X-bends stiveste modell med karbonfiber-sokk på skaftet og "spider"-deksel på bladet. X-Bend Superlight tilhører toppsjiktet i X-Bend-serien og er produsert i Sverige med en teknologi og design som kombinerer den klassiske treklubben med mer moderne materialer som karbonfiber og glassfiber
X-Bend Superlight tilhører toppsjiktet i X-Bend-serien og er produsert i Sverige med en teknologi og design som kombinerer den klassiske treklubben med mer moderne materialer som karbonfiber og glassfiber. Klassisk tre-kølle som er forsterket med karbonfiber og glassfiber. X-bend superlight bandykølle er meget bra kølle for aktive bandyspillere og kresne hobbyspillere. Håndlaget i Sverige.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.