Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SPAS5SR

Ccm Tacks AS-V Skulderbeskyttelse Hockey

kr 1400
Ccm Tacks AS-V senior skulderbeskyttelse har en ny anatomisk design for toppkvalitets-beskyttelse me...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm Tacks AS-V senior skulderbeskyttelse har en ny anatomisk design for toppkvalitets-beskyttelse med Flexmotion-design som gir god komfort og mobilitet.
Tacks - Modernisert kraft. Maksimal beskyttelse og mobilitet. AS-V gir overlegen beskyttelse takket være den innovative D3O-teknologien. ADAPTFIT+ STRAP - Gir en personlig passform som hjelper til med å fjerne gapet mellom skulder og albue for maksimal beskyttelse. VENT-TECH - Gir bedre luftstrøm i de varme delene og holder deg kjølig, mens den nye hybridbeskyttelsen i D3O® smart materiale med forsterkninger i nøkkelområdene holder deg beskyttet under kampen. LINER+ - Meget behagelig komfortfôr med stretchpaneler gjennomgående som følger bevegelsene dine og holder beskyttelsen på plass. Justerbar ekstra mage- og korsryggbeskyttelse som puster og hjelper deg med å justere beskyttelsesnivået ved å utvide beskyttelsen og forbedre samspillet med hockeybuksene dine.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer