Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SPFT6PROSR

Ccm JetSpeed FT6 PRO Skulderbeskyttelse Hockey

kr 2200
Ccm JetSpeed FT6 PRO senior skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. FT...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm JetSpeed FT6 PRO senior skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. FT6 PRO har lav vekt og skreddersydd passform takket være flere støpte PE-kapsler. Utstyrt med det patenterte AER-TEC varmereguleringssystemet. Denne teknologien tilbyr forbedret luftsirkulasjon, svettefordampning og kroppsvarmeregulering for å hjelpe deg å holde deg kjølig.
Konstruksjon: Lettvektskonstruksjon med design for økt mobilitet. Med skulderputer i lav profil og høyytelses ZOTEFOAM samt AER-TEC får du beskyttelse som er lett og mobil og med beskyttelsesegenskaper i absolutt verdensklasse. Skulder: Laget av ULTRA LIGHT U-FOAM, de beskytter og gir beskyttelsen en lav vekt. Biceps: Støpt HD-skum og AER-TEC med mulighet for å justere plasseringen av bicepsbeskyttelsen på armen. Brystben og rygg: Nøye plasserte HD-skumseksjoner med AER-TEC for å gi overlegen beskyttelse, mobilitet, luftstrøm og holde vekten nede. Kragebein: HD-skum plassert for å beskytte kragebeina når du beveger deg. Ekstra: Forlenget ved brystbenet for ekstra beskyttelse.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.