Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059913

Bauer Vapor Hyperlite Skulderbeskyttelse Hockey

kr 1950
Bauer Vapor Hyperlite senior skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. En...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Vapor Hyperlite senior skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. En eksklusiv beskyttelse med mange detaljløsninger for å oppnå god passform, god beskyttelse og komfortabel komfort med absolutt laveste vekt. I kombinasjon med de patenterte AEROLITE-beskyttelsen får du lettest mulig skulderbeskyttelse, som gjør at du kan være så rask du kan på isen.
Vapor = Lav vekt med utmerket passform. Den nye Vapor Hyperlite skulderbeskyttelsen gir den letteste beskyttelsen på elitenivå. AEROLITE-kåper gir høyest mulig beskyttelse i en lett konstruksjon. Ventaprene-vesten tilpasser seg kroppen din for optimal bevegelighet. SHOCKLite skuminnsatsen i brystbenet og ryggraden gir økt beskyttelse uten å gi ekstra vekt. EXO-lite med smart stramming over biceps gir ekstremt lav vekt kombinert med god beskyttelse. Det nye THERMOCORE ZERO indre materialet er behandlet for å håndtere svette og lukt samtidig som det gir en langvarig frisk følelse.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.