Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059914

Bauer Vapor 3X PRO Skulderbeskyttelse Hockey

kr 1400
Bauer Vapor 3X PRO senior skulderbeskyttelse er en meget bra beskyttelse med mange detaljløsninger f...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Vapor 3X PRO senior skulderbeskyttelse er en meget bra beskyttelse med mange detaljløsninger for å oppnå god passform, god beskyttelse og komfortabel komfort med fokus på lav vekt. I kombinasjon med de patenterte AEROLITE-beskyttelsen får du lettest mulig skulderbeskyttelse, som gjør at du kan være så rask du kan på isen.
Vapor = Lav vekt med utmerket passform. AEROLITE-kåper gir høyest mulig beskyttelse i en lett konstruksjon. Ventaprene-vesten tilpasser seg kroppen din for optimal bevegelighet. HYPERLITE HD flytende brystben og ryggrads-beskyttelse beskytter mot de virkelig harde smellene. THERMOMAX + innermateriale er behandlet for å håndtere svette og gi en frisk følelse gjennom hele kampen.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer