Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061872

Bauer Supreme Mach Barn Skulderbeskyttelse Hockey

kr 700
Bauer Supreme Mach barn skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Mach ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Supreme Mach barn skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Mach er det ultimate valget for ishockeyspillere som ønsker både beskyttelse og mobilitet. Mach passer de minste hockeyspillerne, med en utrolig passform og en fantastisk beskyttelse.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. Mach er det ultimate valget for ishockeyspillere som ønsker både beskyttelse og mobilitet. Active Motion-beskyttelsen er kraftig og har en lav profil som følger de naturlige bevegelsene til skuldrene og armene dine. CURV Composite – Lette materialer i biceps og brystben beskytter mot støt og slag uten å begrense bevegelsen. THERMOCORE Zero Lining - Hold utstyret ditt friskt gjennom hele kampen med det ultimate materialet innen svette- og lukthåndtering.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.