Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058496

Bauer Supreme 3S PRO Junior Skulderbeskyttelse Hockey

kr 1100
Bauer Supreme 3S PRO junior skulderbeskyttelse gir en overlegen kombinasjon av både mobilitet og bes...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme 3S PRO junior skulderbeskyttelse gir en overlegen kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. 3S PRO er laget med AMP-teknologien for å sikre både god beskyttelse og komfort i alle situasjoner, uten å måtte kompromisse med mobiliteten.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. AMP-teknologien tillater en fleksibel vestdesign i kombinasjon med delt kåpe over biceps. Designet med ADAPTIVE Skin Sternum og VENT ARMOUR beskyttelsessystem. I tillegg til beskyttelseslag for å holde spilleren trygg, utvides skulderbeskyttelsen ved ribbeina, som er et følsomt område der du som hockeyspiller ofte blir slått. I skulderbeskyttelsen fra 3S PRO ?kan du føle deg trygg og beskyttet - uten å måtte kompromisse med mobilitet under trening og kamper. THERMO MAX + som er utstyrt med antimikrobielt og anti-lukt svettehåndteringssystem. Dette holder skulderbeskyttelsen frisk, og du holder deg tørr lenger ute på isen.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer