Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1058497

Bauer Supreme 3S Junior Skulderbeskyttelse Hockey

kr 700
Bauer Supreme 3S junior skulderbeskyttelse gir en god kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme 3S junior skulderbeskyttelse gir en god kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. 3S er laget med AMP-teknologien for å sikre både god beskyttelse og komfort i alle situasjoner, uten å måtte kompromisse med mobiliteten.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. Ved hjelp av AMP-teknologi får 3S et design som gjør at beskyttelsen kan følge skulderleddet uavhengig av bevegelse og posisjon ute på isen. Med det lette Adaptive SKIN-materialet i brystbenet og en utvidet ribbeinbeskyttelse, kan du føle deg beskyttet, lett og bevegelig ute på isen. Innerforing av antimikrobielt middel som forhindrer fremveksten av bakterier. Materialet har også vannavvisende egenskaper i svettehåndteringssystemet som holder beskyttelsen tørr lenger.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer