Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SGFT6PROSR

Ccm JetSpeed FT6 PRO Hockey Leggskinn

kr 2200
Ccm JetSpeed FT6 PRO senior leggskinn er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. FT6 PRO til...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm JetSpeed FT6 PRO senior leggskinn er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. FT6 PRO tilbyr en optimalisert og tilpassbar passform for skreddersydd beskyttelse. De er utstyrt med CCMs splitter nye AER-TEC termoreguleringsteknologi. Dette innovative systemet legger til ventilasjon i hele beskyttelsen slik at du kan holde deg komfortabel og tørr selv under de tøffeste kampene.
Konstruksjon: Innebygd AER-TEC gir uslåelig luftstrøm. Benet ligger dypere inn i beskyttelsen og kneet har en FLOFOAM ring å hvile i. Dette gir uslåelig komfort. Leggbeskyttelse: Støpt HD-skum i lett materiale gir beskyttelse i toppklasse. Utsiden av leggen er forsterket for ekstra beskyttelse. Kne: Justerbar FLOFOAM-ring og polstring med JDP-skall som leder smellet bort fra kneleddet. Legg: Anatomisk geometri gir en tett og slank passform. Polstring i ZOTEFOAM og PE-plastskall med X-Frame-konstruksjon gir beskyttelse i verdensklasse. Stropper: Under kneet er stroppen utstyrt med skum for optimal komfort. Leggstroppen kan justeres for å passe alle legger.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.