Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059937

Bauer Vapor Hyperlite Int. Hockey Leggskinn

kr 1750
Bauer Vapor Hyperlite Int. leggskinn er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite er ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Vapor Hyperlite Int. leggskinn er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite er laget for å gi den beste beskyttelsen kombinert med ekstrem lav vekt for spill på elitenivå. Anatomisk design med støpt X-Lite Shield for overlegen beskyttelse. Dynaflex-stroppen holder beskyttelsen sikkert på plass.
Vapor = Lav vekt med utmerket passform. Anatomisk design med støpt X-Lite Shield for overlegen beskyttelse. Full dekning med EXO-Lite Skin leggbeskyttelse. ErgoDynamic Lab gir en dypere kneskål for bedre passform og best beskyttelse. Beskyttelsen holdes sikkert på plass med den øvre DYNAFlex-stroppen og Tune-stroppen ved leggen slik at du kan bevege deg trygt. Det nye avtakbare THERMOCORE ZERO indre materialet er behandlet for å håndtere svette og lukt samtidig som det gir en langvarig frisk følelse.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer