Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058511

Bauer Supreme Ultrasonic Hockey Leggskinn

kr 1900
Bauer Supreme Ultrasonic senior leggskinn er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Ultras...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme Ultrasonic senior leggskinn er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Ultrasonic gir en overlegen kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. Ultrasonic inkluderer også det nye beskyttelsessystemet "ADAPTIVE skin calf guard". Det gir deg flere lag med eksepsjonell beskyttelse mot både kollisjoner og kutt.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. AMP-teknologi, som er utstyrt med Bauer sitt patenterte split cap design. Dette betyr at konstruksjonen er bygget for å gi optimal flex når du går på skøyter. Ultrasonic inkluderer også det nye beskyttelsessystemet "ADAPTIVE skin calf guard". Det gir deg flere lag med eksepsjonell beskyttelse mot både kollisjoner og kutt. Med Ultrasonic er du godt beskyttet ute på isen uten å ofre mobilitet og komfort. Så har du en passform som er veldig fleksibel og tilpasser seg kroppen din. THERMO CORE inner fôr er et svettehåndteringssystem som behandles med et antimikrobielt middel. Dette gjør at beskyttelsen både er bakteriedrepende og svetteavvisende, noe som holder deg tørr lenger og beskytter mot dårlig lukt.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer