Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058515

Bauer Supreme 3S PRO Int. Hockey Leggskinn

kr 1200
Bauer Supreme 3S PRO Int. leggskinn gir en overlegen kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. 3...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Supreme 3S PRO Int. leggskinn gir en overlegen kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. 3S PRO er utstyrt med AMP-teknologien og Bauer sitt patenterte Split cap-design. Beskyttelsen er delt inn i flere deler, dette muliggjør optimal fleksibilitet og mobilitet.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. AMP-teknologi, som er utstyrt med Bauer sitt patenterte split cap design. Dette betyr at konstruksjonen er bygget for å gi optimal flex når du går på skøyter. Mykt anatomisk materiale på innsiden for å gi komfort og en mykere passform som gjør at beskyttelsen kan holdes på plass i bevegelse. Med 3S PRO er du godt beskyttet uten å måtte ofre mobilitet og hastighet. THERMO MAX + indre fôr som har antimikrobielle egenskaper som er bakteriedrepende og forhindrer uvelkomne lukter, samt et svettehåndteringssystem som avviser svette og holder beskyttelsen tørr lenger.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer