Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: QRE10GSR

Warrior Covert QRE 10 Hockeyhanske Svart

kr 1 800
Warrior Covert QRE 10 senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye Covert-serien fra Warrior. Den n...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Warrior Covert QRE 10 senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye Covert-serien fra Warrior. Den nye Covert QRE 10 har en naturlig passform over hele hånden for å maksimere bevegelighet og beskyttelse.
Den nye AXYflex V2 Cuffen gir deg ultimat bevegelsesfrihet for håndleddet når du håndterer pucken og den gir full beskyttelse mot slag. Covert Taper Fit - Hansken følger den naturlige formen på håndleddet og hånden for å maksimere bevegelighet og beskyttelse. Axyflex-tommel og Buttersoft Feel-teknologi med Lycra og stretch for bakhånden gir en game-ready følelse direkt fra butikken. EXO + Foam er et avansert beskyttelsesskum med skjerminnsatser som absorberer støtkraften på den absolutt beste måten. Smart Palm + med Clarino HAR er en naturlig indre hånd som er forsterket i viktige områder. Clarino HAR er en forsterkning som reduserer slitasje på den indre hånden uten å ofre følelsen av hansken. Wartech FNC Fôr med polygiene holder hansken ren, tørr og luktfri.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer