Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CAT9HGSR

True Catalyst 9X Hockeyhanske Rød/Hvit/Blå

kr 1900
True Catalyst 9X senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye Catalyst-serien fra True. Førsteklass...

Farge

True Catalyst 9X Hockeyhanske Rød/Hvit/Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
True Catalyst 9X senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye Catalyst-serien fra True. Førsteklasses funksjoner for å gi spillerne den aller beste beskyttelsen, komforten, fleksibiliteten og passformen.
Med en ny avsmalnende passform har True designet en hanske som passer bedre til spillernes hender, gir optimal mobilitet, elitebeskyttelse og maksimal komfort. TrueFlex3 - Helt ny tredelt tommel gir økt fleksibilitet og enestående beskyttelse. Førsteklasses EPP-skum med strategiske kutt og former som er bundet sammen for å gi spillerne beskyttelse på elitenivå og ubegrenset håndmobilitet. AX Suede indre hånd - Overlegen beskyttelse og komfort og bidra til at håndflaten ikke slites for fort. Antimikrobiell foring som gir ekstra komfort, men også beskytter mot luktfremkallende bakterier.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer