Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HGAS5SR

Ccm Tacks AS-V Hockeyhanske Svart

kr 1600
Ccm Tacks AS-V senior hockeyhanske er laget for å tilby maksimal beskyttelse og forbedret mobilitet....

Farge

Ccm Tacks AS-V Hockeyhanske Svart
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm Tacks AS-V senior hockeyhanske er laget for å tilby maksimal beskyttelse og forbedret mobilitet. Den helt nye konstruksjonen gir en kamp-klar følelse, førsteklasses luftstrømning og en oppdatert passform.
Tacks - Modernisert kraft. Maksimal beskyttelse og mobilitet. AS-V gir overlegen beskyttelse takket være den innovative D3O-teknologien. Beskyttelse med god bevegelighet og romslig design for en komfortabel passform som gjør deg klar uansett hva som skjer i kampen. POLYGIENE + - Mykt og behagelig skum med forbedret behandling mot bakterievekst og lukt som holder hanskene friske. FINGRE - Elitebeskyttelse med god bevegelsesfrihet, følelse og holdbarhet. PRO FLEXTHUMB - Todelt fleksibel tommel for bedre bevegelighet og best grep på kølla. CUFF - Kortere åpen anatomisk krage for utmerket bevegelsesfrihet, mens du er beskyttet. AX semsket skinn i håndflaten med en profesjonell følelse og meget slitesterk forsterkning av kevlar. Elite-nivå beskyttelse + ventilert base gir bedre luftstrøm og holder hendene kjølige og beskyttet i en lett, elegant og profesjonell innpakning.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.