Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HGFT6PROSR

Ccm JetSpeed FT6 PRO Hockeyhanske Svart

kr 2200
Ccm JetSpeed FT6 PRO senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. FT6 PRO ...

Farge

Ccm JetSpeed FT6 PRO Hockeyhanske Svart
Ccm JetSpeed FT6 PRO Hockeyhanske Marine/Rød/Hvit
Ccm JetSpeed FT6 PRO Hockeyhanske Rød
Ccm JetSpeed FT6 PRO Hockeyhanske Marine
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm JetSpeed FT6 PRO senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. FT6 PRO er designet for å tilby maksimal pusteevne i en svært mobil, lett, men likevel pålitelig beskyttelsespakke.
Tredelt pekefinger for maksimal mobilitet. Polyester-konstruksjon med syntetisk lær og lett beskyttelsesskum. AER-TEC termoregulering for maksimal pusteevne og luftgjennomstrømning gjennom hele hansken. Premiuem Zotefoam, High Density PE-skum og PE-innlegg for fingre og oversiden av hånden. Kort, vinklet Open Flex Cuff med FloFoam-demping i håndleddet. Pre Flex Thumb for bedre mobilitet i tommelen. Pro Clarino Base med Sensalast Reinforcement i håndbaken. Denne er behandlet med polygiene og luktfjerner.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.