Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HGFT4PROSR

Ccm JetSpeed FT4 PRO Hockeyhanske Marine

kr 1900
Ccm JetSpeed FT4 PRO senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. Den oppd...

Farge

Ccm JetSpeed FT4 PRO Hockeyhanske Marine
Ccm JetSpeed FT4 PRO Hockeyhanske Svart
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Ccm JetSpeed FT4 PRO senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. Den oppdaterte Jetspeed-serien har brukt funksjoner fra tidligere modeller og forbedret dem på en moderne måte. Forbedret komfort og nytt design på baksiden gir en perfekt anatomisk passform som føles som en forlengelse av hånden.
Pro Polyester med syntetisk skinn og lett beskyttende skum gir en hanske som er optimalisert for spill på elitenivå med et nytt design på baksiden med en perfekt anatomisk passform. Behandlet laminatforing med PU-skum. Mykt og behagelig fôr, behandlet med antimikrobiell Polygiene® som motvirker stinkende bakterievekst. Premium ZOTEFOAM® + PE-skum med høy tetthet og PE-innsatser gir ekstrem lett beskyttelse på elitenivå, noe som gir den beste beskyttelsen i forhold til vekt og tredelt pekefinger for den beste følelsen. Pro bøyelig tommel. To-delt tommel for bedre mobilitet og best grep om køllen. Pro CLARINO® indre hånd med PRO CLARINO® forsterkning. Kort forhåndsbøyd åpen Cuff gir ubegrenset bevegelighet i håndleddene.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer