Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059951

Bauer Vapor Hyperlite Hockeyhanske Svart

kr 2050
Bauer Vapor Hyperlite senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlit...

Farge

Bauer Vapor Hyperlite Hockeyhanske Svart
Bauer Vapor Hyperlite Hockeyhanske Rød
Bauer Vapor Hyperlite Hockeyhanske Marine/Rød/Hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Vapor Hyperlite senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite har en tight passform over hånden og fingrene mens du har en åpen krage (cuff) for å gi deg maksimal bevegelsesfrihet rundt håndleddet. Hyperlite er den letteste hansken (265 gram sr) på elitenivå med ekstremt bra beskyttelse takket være SHOCKLite. Størrelse 12 og 13 har blitt den nye størrelsen, Intermediate.
Vapor = Ultimate Stickhandling-hansken. Lettere følelse, bedre beskyttelse. Hansker med en passform som er litt bredere i kragen men sitter tett inntil hånden, noe som gir god bevegelighet. Bakhånden består av DC Tech Foam-polstring kombinert med hardere Shocklite-innsatser for å gi de beste beskyttende egenskapene. 2-delt Flex-Lock tommel inviterer til godt grep og beskyttelse. Dura-Connekt indre hånd gir forbedret holdbarhet og følelse. Yttermateriale i Pro Lite Tex reduserer vekten og gir raskere tørketid. NanoSense i fingrene og ThermoCore Zero innerfôr som er behandlet for å fordampe svette og gi god komfort med mindre vond lukt.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer