Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058650
-25 %

Bauer Supreme Ultrasonic Junior Hockeyhanske Svart

kr 1050
kr 1400
Bauer Supreme Ultrasonic junior hockeyhanske er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. PRO...

Farge

Bauer Supreme Ultrasonic Junior Hockeyhanske Svart
Bauer Supreme Ultrasonic Junior Hockeyhanske Marine/rød/hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Supreme Ultrasonic junior hockeyhanske er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. PRO-hanske spesialutviklet for et optimalt skudd. På toppen er PORON XRD-teknologien, som er 3 lag tetthetsskum for optimal følelse og beskyttelse. Størrelse 12 og 13 har blitt den nye størrelsen, Intermediate.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. PORON XRD-teknologien, som er 3 lag tetthetsskum for optimal følelse og beskyttelse. AMP-teknologi, som gir en anatomisk passform og holder håndleddet beskyttet i alle situasjoner. 2-delt flex tommel som er et design som gir optimal følelse og mobilitet når du har hockeykøllen i hånden. En ny funksjon i hansken er Shotboost-fingeren, som også er en tredelt konstruksjon - i mellom- og ringfingeren. FLEX CONNEKT indre hanske lar deg stole på et økt grep og maksimal kontakt med klubben når du håndterer pucken.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.