Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058641

Bauer Supreme Ultrasonic Hockeyhanske Rød

kr 1900
Bauer Supreme Ultrasonic senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. PRO...

Farge

Bauer Supreme Ultrasonic Hockeyhanske Rød
Bauer Supreme Ultrasonic Hockeyhanske Marine/rød/hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Supreme Ultrasonic senior hockeyhanske er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. PRO-hanske spesialutviklet for et optimalt skudd. På toppen er PORON XRD-teknologien, som er 3 lag tetthetsskum for optimal følelse og beskyttelse. Størrelse 12 og 13 har blitt den nye størrelsen, Intermediate.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. PORON XRD-teknologien, som er 3 lag tetthetsskum for optimal følelse og beskyttelse. AMP-teknologi, som gir en anatomisk passform og holder håndleddet beskyttet i alle situasjoner. 3-delt flex tommel som er et design som gir optimal følelse og mobilitet når du har hockeykøllen i hånden. En ny funksjon i hansken er Shotboost-fingeren, som også er en tredelt konstruksjon - i mellom- og ringfingeren. MAX CONNEKT indre hanske lar deg stole på et økt grep og maksimal kontakt med klubben når du håndterer pucken.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer