Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SGFT6JR

Ccm JetSpeed FT6 Junior Hockey Leggskinn

kr 1300
Ccm JetSpeed FT6 junior leggskinn tilbyr en optimalisert og tilpassbar passform for skreddersydd bes...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm JetSpeed FT6 junior leggskinn tilbyr en optimalisert og tilpassbar passform for skreddersydd beskyttelse. De er utstyrt med CCMs splitter nye AER-TEC termoreguleringsteknologi. Dette innovative systemet legger til ventilasjon i hele beskyttelsen slik at du kan holde deg komfortabel og tørr selv under de tøffeste kampene.
Konstruksjon: Avsmalnende passform med AER-TEC og FLOFOAM kne gir lett, komfortabel og pustende leggskinn med førsteklasses beskyttelse. Leggbeskyttelse: EVA-Foam beskytter mot slag og skudd. Kne: Justerbar med FLOFOAM-ring rundt kneet for høy komfort og med JDP-teknologi som gir topp beskyttelse. Legg: Anatomisk design og AER-TEC gjør at benet kommer dypere inn i beskyttelsen. PE-skum og plastskall i X-Frame sikrer beskyttelsesegenskaper i toppklasse. Stropper: Polstret øvre stropp for økt komfort og justerbar leggreim. Innermateriale: Behandlet med POLYGIENE og ODOR CRUNCH holder beskyttelsen frisk lenger.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.