Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: AX9HPSR

True AX9 Hockeybukse Svart

kr 1 700
True AX9 senior hockeybukse er toppmodellen i den nye A-serien fra True. AX9 tilbyr forbedret beskyt...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
True AX9 senior hockeybukse er toppmodellen i den nye A-serien fra True. AX9 tilbyr forbedret beskyttelse og overlegen komfort samt en personlig tilpasset passform for optimal bevegelighet.
AEROshield-materialet sammen med ABSOR Foam-teknologien som er strategisk plassert beskyttelse i hofte-, nyre- og ryggområdet. Lår- og hoftebeskyttelsen er kompresjonsformet HDPE-materiale som gir ekstremt god beskyttelse mot slag og pucker. Pro-nivå 840D nylonskall med 3 overleggsmaterialer. Skøyte lisser lukning med RF-sveiset forsterkning og sideslippspenner. Det er også mulig å forlenge buksene via borrelåsstropper i livet og justere buksene ved lysken takket være glidelåsen. Fukttransporterende polyforing.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer