Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HPAS5PROSR
-30 %

Ccm Tacks AS-V PRO Hockeybukse Svart

kr 1540
kr 2200
Ccm Tacks AS-V PRO senior hockeybukse er toppmodellen i den nye Tacks-serien fra Ccm. Et nytt anatom...

Farge

Ccm Tacks AS-V PRO Hockeybukse Svart
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm Tacks AS-V PRO senior hockeybukse er toppmodellen i den nye Tacks-serien fra Ccm. Et nytt anatomisk design er utviklet for å tilby beskyttelse av høyeste kvalitet i kombinasjon med Flexmotion-teknologien for best passform og komfort for denne klassiske hockeybuksen.
Tacks - Modernisert kraft. Maksimal beskyttelse og mobilitet. AS-V PRO gir overlegen beskyttelse takket være den innovative D3O-teknologien. Profesjonell beskyttelse med god bevegelighet og romslig design for en komfortabel passform som gjør deg klar uansett hva som skjer i kampen. Bukser med justerbar innebygd beltespenne og beskyttende magebeskyttelse for bedre beskyttelsesegenskaper og som holdes på plass. Forsterket hofteskall med smart D3O® Aero-materiale som leder støtet bort fra hofteleddet, mens den unike Flexmotion hoftebeskyttelsesdesignen øker mobiliteten. Ryggbeskyttelse laget av D3O® AERO med beskyttelsesegenskaper på elitenivå og nydesignet omsluttende Flexmotion inni som ikke etterlater noen del ubeskyttet og holder beskyttelsen for hofte og haleben sammen for optimal komfort. Praktisk skjult 2,5 cm lang forlengelse som er perfekt når du vokser fort eller hvis du er høy. Med den nye ASD-konstruksjonen, D3O på nøkkelområder og ny Flexmotion-design, kan spillere oppleve beskyttelse på elitenivå som beveger seg med deg, uten å ofre komfort eller mobilitet.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.