Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059950

Bauer Vapor Hyperlite Int. Hockeybukse Marine

kr 1900
Bauer Vapor Hyperlite senior hockeybukse er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite...

Farge

Bauer Vapor Hyperlite Int. Hockeybukse Marine
Bauer Vapor Hyperlite Int. Hockeybukse Rød
Størrelsesguide
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Vapor Hyperlite senior hockeybukse er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite er den ultimate buksen for raske og smidige spillere - Vapor Hyperlite er den letteste elitebuksen på markedet. AEROLITE hoftebeskyttelsen er kombinert med en støpt lårbeskyttelse med dobbel tetthet for optimal beskyttelse. Ny Intermediate størrelser, Int. M = 147-165 cm og Int. L = 165-175 cm.
Vapor = Lav vekt med utmerket passform. Den letteste elitebuksen på 1260 g med beskyttelse på Pro-nivå. AEROLITE hoftebeskyttelsen er kombinert med en støpt lårbeskyttelse med dobbel tetthet for optimal beskyttelse. SHOCKLite-skum beskytter ryggen. Full mobilitet er muliggjort av en segmentert nyrebeskyttelse, en fleksibel ryggradsbeskyttelse og et dobbeltbelte for maksimal fleksibilitet fremover. 840D nylonskallet omslutter buksen for høy slitestyrke. Det nye THERMOCORE ZERO indre materialet er behandlet for å håndtere svette og lukt samtidig som det gir en langvarig frisk følelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer