Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058602
-30 %

Bauer Supreme Ultrasonic Int. Hockeybukse Marine

kr 1190
kr 1700
Bauer Supreme Ultrasonic Int. hockeybukse er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. PRO-bu...

Farge

Bauer Supreme Ultrasonic Int. Hockeybukse Marine
Bauer Supreme Ultrasonic Int. Hockeybukse Svart
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Supreme Ultrasonic Int. hockeybukse er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. PRO-bukse laget for å maksimere beskyttelsen og muliggjøre maksimal mobilitet. Nytt for dette året er at beskyttelsen også er tilgjengelig i Intermediate størrelser, Int. M = 155-165 cm og Int. L = 165-175 cm.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. Hofteområdet har AMP split og freeflex nyreteknologi, som sikrer at spilleren kan bevege seg uten begrensninger og samtidig være sikker på at den beskyttende delen holder seg på plass. Flex Forward nyrebeskyttelse designet for beskyttelse og mobilitet. ADAPTIVE SKIN og VENT ARMOUR sørger for at du er beskyttet ute på isen. Buksen har funksjoner som gjør at det er mulig å forlenge buksen ned mot kneet. Ekstremt slitesterkt 840D Pro stil nylon skall. Nytt for dette året er at beskyttelsen også er tilgjengelig i Intermediate størrelser, Int. M = 155-165 cm og Int. L = 165-175 cm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.