Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058604

Bauer Supreme 3S PRO Int. Hockeybukse Rød

kr 1200
Bauer Supreme 3S PRO Int. hockeybukse har en overlegen kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse....

Farge

Bauer Supreme 3S PRO Int. Hockeybukse Rød
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Supreme 3S PRO Int. hockeybukse har en overlegen kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. 3S PRO er laget for den aktive spilleren og basert på en klassisk, litt løsere passform. Nytt for dette året er at beskyttelsen også er tilgjengelig i Intermediate størrelser, Int. M = 155-165 cm og Int. L = 165-175 cm.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. Beskyttende oppgraderinger har blitt gjort i lår og hofteområder, Flexforward nyrebeskyttelse har også blitt oppdatert for optimal beskyttelse og mobilitet. Skallet er forsterket i 840D nylonskall som er et slitesterkt og holdbart materiale. Med Vent Armor Foam beskytter du ryggraden mot kollisjoner og taklinger som du normalt utsettes for på isen. Buksen har funksjoner som gjør at det er mulig å forlenge buksen ned mot kneet.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer