Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059941

Bauer Vapor 3X PRO Junior Hockey Leggskinn

kr 1150
Bauer Vapor 3X PRO junior leggskinn er en meget bra beskyttelse med mange detaljløsninger for å oppn...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Vapor 3X PRO junior leggskinn er en meget bra beskyttelse med mange detaljløsninger for å oppnå god passform, god beskyttelse og komfortabel komfort med fokus på lav vekt. Anatomisk design med støpt X-Lite Shield for overlegen beskyttelse.
Vapor = Lav vekt med utmerket passform. Anatomisk design med støpt X-Lite Shield for overlegen beskyttelse. Omfattende støpt leggbeskyttelse som beskytter mot slag og skuddblokkering. ErgoDynamic Lab gir en dypere kneskål for bedre passform og best beskyttelse. Beskyttelsen holdes sikkert på plass med en øvre komfortstropp og en bred leggreim. Det avtakbare komfortinnermaterialet er støpt med THERMOMAX + fôr som holder deg fresh gjennom hele kampen.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.