Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: EPFT4PROJR

Ccm JetSpeed FT4 PRO Junior Albuebeskyttelse Hockey

kr 850
Ccm JetSpeed FT4 PRO junior albuebeskyttelse er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. FT4 ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Ccm JetSpeed FT4 PRO junior albuebeskyttelse er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. FT4 PRO har en forbedret 3-delt konstruksjon som er designet for å følge armens naturlige bevegelser slik at du kan drible, passe og skyte helt uten hindringer.
Forsterket bevegelig tredelt konstruksjon med Dryfoam-fôr. Dryfoam-fôret absorberer mindre svette slik at elitespillerne kan prestere på sitt beste. Premium ZOTEFOAM med HD-skumbeskyttelse. Forbedret, lett beskyttelse. Støpt PE-deksel med JDP-konstruksjon og synlig HD-skum. Beskyttelse i NHL-klasse som holder deg tørr og lett. Polstret festestropp i midten og nylonrem for underarmen. Holder albuebeskyttelsen godt på plass nær kroppen uten å begrense armens bevegelighet.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer