Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059927

Bauer Vapor Hyperlite Int. Albuebeskyttelse Hockey

kr 1150
Bauer Vapor Hyperlite Int. albuebeskyttelse er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Albueb...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Vapor Hyperlite Int. albuebeskyttelse er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Albuebeskyttelse med fokus på ekstrem lav vekt kombinert med beskyttelse for spill på elitenivå. Den tredelte designen er designet for full fleksibilitet mens DynaFlex-stroppen holder beskyttelsen på plass. Ny Intermediate størrelser, Int. M = 147-165 cm og Int. L = 165-175 cm.
Vapor = Lav vekt med utmerket passform. Den nye Vapor Hyperlite albuebeskyttelsen gir den letteste beskyttelsen på elitenivå. Den tredelte designen er designet for full fleksibilitet mens DynaFlex-stroppen holder beskyttelsen på plass. Bevegelig overarmsbeskyttelse med Hyperlite HD-polstring for beste beskyttelse. 360 underarmsbeskyttelse med EXO-Lite beskyttelse gir god bevegelighet uten begrensninger. Det nye THERMOCORE ZERO indre materialet er behandlet for å håndtere svette og lukt samtidig som det gir en langvarig frisk følelse.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer