Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059323

Bauer Core 3.0 Kompresjon Shorts

kr 1200
Bauer Core 3.0 senior kompresjon shorts brukes av spillere for å forhindre skader og hjelper rehabil...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Core 3.0 senior kompresjon shorts brukes av spillere for å forhindre skader og hjelper rehabiliteringsprosessen etter skaden. Core 3.0 er utstyrt med maksimal kompresjon og anbefales av terapeuter å brukes på rehabiliteringsstadiet etter problemer i hofte- og lyskeområdet.
Core 3.0 brukes til rehabilitering, og gir stabilitet og bevegelseskontroll. Den er designet med kompresjon på høyeste nivå og anbefales av terapeuter for å hjelpe til med gjenoppretting av kjerneskader. Core 3.0 har utrolig stabilitet og maksimal bevegelseskontroll. Med støtte over hele shortsen er Core 3.0 tilpasset for å gi optimal støtte i hockeyspesifikke bevegelsesmønstre. Fordi Core 3.0 er 80% mer robust enn vanlige kompresjonsbukser, anbefales det av både NHL-spillere og terapeuter fra et medisinsk perspektiv. Bauer Core elastisk linning. Sanitized® teknologi forhindrer lukt som forårsaker bakterievekst. Core Activation System "X" Gir maksimal stabilitet og mobilitet. Latexfritt, hurtigtørkende materiale.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.