Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1058843

Bauer Vapor PRO Hockeystrømpe

kr 200
Bauer Vapor PRO hockeystrømpe er designet for å gi deg den støtten du trenger og samtidig gi en fant...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Vapor PRO hockeystrømpe er designet for å gi deg den støtten du trenger og samtidig gi en fantastisk følelse for foten i skøytene dine ute på isen. Den anatomiske passformen på venstre og høyre fot gir deg ekstra kompresjonsstøtte på følsomme områder som anklene, noe som gir utrolig komfort.
Den anatomiske passformen på venstre og høyre fot gir deg ekstra kompresjonsstøtte på følsomme områder som anklene, noe som gir utrolig komfort. Vapor PRO er generelt tynnere enn før og strikket for å få sokken til å sitte ordentlig på plass. De anatomiske sonene betyr også at det er kompresjonsstøtte i følsomme områder som anklene. Separat passform for venstre og høyre fot. Laget av merinoull. Merinoull kombinert med syntetiske fibre beholder følelsen og holdbarheten. Materialet holder også foten tørr og transporterer fuktighet bort på en god måte. Passer utrolig godt sammen med Vapor-skøytene.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer