Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1058844

Bauer Supreme PRO Hockeystrømpe

kr 200
Bauer Supreme PRO hockeystrømpe er litt tykkere enn Vapor PRO sokken og utstyrt med utrolig god komp...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme PRO hockeystrømpe er litt tykkere enn Vapor PRO sokken og utstyrt med utrolig god kompresjon. Supreme PRO har justeringer i hæl og tær, noe som gjør den utrolig kompatibel med Supreme-skøytene. Egenskapene fremmer eksplosiv start og låser foten i skøyten på best mulig måte.
Supreme PRO hockeystrømpe er litt tykkere enn Vapor PRO sokken og utstyrt med utrolig god kompresjon. Separat passform for venstre og høyre fot. Laget av merinoull. Merinoull kombinert med syntetiske fibre beholder følelsen og holdbarheten. Materialet holder også foten tørr og transporterer fuktighet bort på en god måte. Supreme PRO har justeringer i hæl og tær, noe som gjør den utrolig kompatibel med Supreme-skøytene. Polstringen på toppen av foten gir god støtte og optimal komfort.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer